dilluns, 15 d’octubre del 2012

MAC, MEC, MIC........

Fa dies que vaig fer aquest estoig. L'Alba és una fan incondicional del MIC, personatge del club Súper 3 que les que teniu canalla segur que coneixeu. Vaig pensar que li faria gràcia.






El forro és una roba plastificada que vaig comprar per Internet i que va la mar de bé.









Vaig brodar-li el nom, i va estar tant contenta,  que quan a l'escola ens han demanat de portar un estoig, ella ho ha tingut claríssim: Vull el meu "MIC"





No sé si s'assembla massa però les meves filles l'han reconegut a la primera!
MAC, MEC, MIC..........TOCA'T EL MELIC!!
Aquesta vegada per posar la cremallera he seguit un tutorial que em va passar la Núria de Falset. Gràcies.
Fins aviat!!

6 comentaris:

  1. I tant que es reconeix en Mic!!! És una passada, el meu fill l'acaba de veure i diu que en vol un! Jajaja! Què ho fa que en Mic agrada a tots els nens???? Petonets!!

    ResponElimina
  2. Oooohhh, què bonic! la meva filla que té 14 mesos li encanta el MIC, i als pares també ens agrada! El teu MIC està més que perfecte! Moltes felicitats per aquest estoig tan i tan bonic!

    ResponElimina
  3. Ooooooooooi, tant que es reconeix en Mic! A mi em va passar quan vaig fer la meva primera samarreta... vaig improvitzar la cara com vaig poder i el que vaig flipar va ser la reaccio dels nens, pq de seguida ho reconeixen!
    Que fort! hem pensat la mateixa idea!!! Ens hagués quedat igual. Jo la cara l'hagués fet com la samarreta, però ja veus, jo al final vaig canviar la idea

    ResponElimina
  4. Ooh! Molt i molt maco! I tant que es reconeix, és exacte a l'original!

    ResponElimina
  5. ohhh! Nena l'has clavat, és idèntic! Deu estar més que contenta l'Alba! I molt bona idea posar-hi una tela plastificada, així segur que no es tacarà amb els retus que perden el tap misteriosament...

    ResponElimina
  6. Molt maco! Quina raó Margarida, sempre falta algún tap...

    ResponElimina