dilluns, 17 de setembre del 2012

BOSSETES.

Quant de temps sense actualitzar. La veritat és que he tingut molta feina aquest estiu. I també he fet VACANCES. Així tal com sona. Tot i això també he tingut alguna estona per al fil i l'agulla. Aquest estoig és el meu últim treball. Està inspirat en un que vaig veure en alguna foto que he trobat per Internet. Ara no recordo ni l'autora ni el lloc. 
És un petit estoig per quan la Kira va a música. He seguit un magnífic tutorial de la Cristina de No paris de cosir. L'únic problema és que són les primeres cremalleres que cuso i no m'acaba de quedar bé l'acabament de dalt. Hi ha algun truc? 
 

Aquí pel darrera

I a dins  li he posat una tela plastificada que fa mesos vaig comprar en una web d'Estats Units.



I aquestes bossetes les vaig fer a començament d'estiu per poder posar-hi els banyadors quan anem a la piscina. També es pot fer servir de necesser. La tela de dins està plastificada i és molt pràctica.






















I aquesta és una samarreta que vaig regalar a una amigueta de la Kira pel seu aniversari.

Fins aviat. ;)

9 comentaris:

  1. Oh !!! Molt bonic tot plegat...

    Salutacions !

    LAura M

    ResponElimina
  2. Quina al·legria han hagut de tenir la Kira i la Júlia amb aquests regals tan personalitzats! Són una monada! Tant la Cristina com tu feu cosetes realment PRECIOSES! Moltes felicitats per aquests treballs, m'encanta la teva creativitat!

    ResponElimina
  3. Jo també vaig veure el post de la Cristina i em vaig enamorar de les casetes-bosseta, hauria de provar, t'ha quedat molt bé!!

    ResponElimina
  4. Hola!!! M'encanten tots aquests necessers!!! El de la caseta especialment... Perquè no et quedi arrugat diria que quan cuses no has de trepitjar la robeta dels costats de la cremallera. Prova-ho el pròxim cop!!! ;)

    ResponElimina
  5. Uns treballs preciosos, realment m'han encantat. el de la caseta el meu preferit. Felicitats.

    ResponElimina
  6. El necesser caseta és una monada i els altres 2 també. Jo tampoc m'ensortia amb la cremallera i vaig demanar ajuda a la profe, així que tinc l'espineta clavada i pendent de fer una altre necesser per tornar a cosir la cremallera... algun dia ens en sortirem !!
    La samarreta també és molt bonica

    ResponElimina
  7. Que bonicas aquestes labors.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  8. Oiiiii, que mones! Quantes costes que has fet! M'encanta!

    ResponElimina
  9. Oh que monu tot!!!! les bossetes pels banyadors de la piscina genials! aquesta roba és una cucada!!! Tot monissim!

    ResponElimina