dimecres, 7 de març del 2012

GANXETO-COLL

Sí, jo també he caigut en la temptació.... i.... m'he fet un coll de ganxet. La Sandra i jo vem decidir anar a veure a les ganxetes que ens van ajudar a posar-nos en marxa.
I a més seguint els consells de la saracrochett vaig comprar aquesta llana. En dues hores tenia llest el coll. Una passada!!!!! I dóna el "pego" que no "vegis".
Fins aviat ;)

6 comentaris:

  1. Xulíssim! Són tan agraïts de fer...i la Sandra, també ha acabat el seu? Ai mareta que ja heu agafat el virus...
    Diria que el coll que la Maria va fer-li a la meva Laia és del mateix color que el teu. És moooolt bonic! Combina amb tot!

    Ens veiem dimecres? ; )

    ResponElimina
  2. Súper xulo!!!!! M'encanta el color!!! De veritat que és fàcil? I si no n'has fet mai?

    ResponElimina
  3. jajajaja! benvinguda al club!
    xulíssim!!! :)
    petons!

    ResponElimina
  4. Genial!!!! Qué bé que hagis entès les indicacions!!! Mare meva, ara pq no fa fred i casi que no els fem servir però l'hivern que ve serà el complement estrella de Reus!! Fins i tot el meu pare en porta un!!! jajaja

    ResponElimina
  5. Hola Anna! Sobre el que em comentes de l'agulla per cosir la roba plastificada doncs serveix la mateixa , no ha de ser més gruixuda. El que si que va millor és cosir amb la pota d'acolxar si en tens, perquè sinó la roba queda encallada. Ah, i intentaré això del ganxet...sempre m'ha agradat molt i m'agradaria fer alguna coseta! Gràcies!

    ResponElimina