dimecres, 31 d’agost del 2011

PETITS PROJECTES

Uffff! Quant de temps sense penjar res..... La veritat és que he anat una mica enfeinada al juliol, i l'agost l'he dedicat a fer VACANCES. Sí amb lletres grosses, aquest any he desconnectat sense moure'ns gaire del costat de casa. Ni tant sols he mirat els TN's, ni els diaris (glupppppps). Aquesta setmana he començat a treballar i he hagut de fer un intensiu per posar-me al dia.
El que sí que he fet són petits projectes "costurils". Us ensenyo dues cosetes. Aviat més....espero...

La bata de l'Alba ja s'ha quedat petita i ara que començarà el nou curs l'he hagut de personalitzar una mica:




I aquesta és la samarreta que vàrem regalar a la Carla per al seu aniversari. Felicitats guapetona!

Fins aviat. ;)

5 comentaris:

  1. Uaaaaau! Així qualsevol comença contenta el cole! Jo ho faig demà i em fa una mandra...i és que s'està tant bé de vacances i sobretot si pots desconnectar tant. En sèrio que no has llegit la premsa ni vist els TN? Això ha de ser massa per tu eh?
    Ei i la samarreta de la Carla preciosa, com sempre, una artistassa!
    I ara que has tornat a la realitat, et veurem algún dia nosaltres? Petonassos!

    Fa dies que et volia dir que la bosseta de la Laia ens fa un gran servei, li hem tret els bolquers i hem de portar mudes de recanvi a tot arreu, la bosseta és ideal i triumfa allà on l'hem de treure ; )

    ResponElimina
  2. Quina bata més xula! Serà l'enveja de la classe! I la samarreta és molt mona! Ai, a veure quan em poso a cosir una mica!

    ResponElimina
  3. nenaaaa!!! preciós tot! m'encanta!
    la Maria també farà servir la teva bosseta pel cole aquest any! és preciosa! i n'estic molt orgullosa!! moltes gràcies altra cop!

    ResponElimina
  4. La bata serà la millor de la classe segur!!! Com jo no m'acabo de decidir a practicar, els meus portaran les bates com tothom, aix.

    ResponElimina
  5. Segur que anirà ben cufada amb la seva bata pq és molt maca!

    ResponElimina