diumenge, 5 de setembre del 2010

UN ESTIU PRODUCTIU



Ara que s'acaba l'estiu i tornem a recuperar la normalitat, i Internet, perquè a Falset no en tenim, ja us puc ensenyar algunes de les manualitats que he anat fent aquest estiu.

Per fí, després de desfer-la una vegada perquè no em quedava bé, i després de desfer i tornar a fer la vora tres vegades, me n'he sortit. Ja tinc la manta Bernd!
L'havia de fer per la meva filla petita. La primera que vaig fer em va quedar massa gran 1.60m i la segona, aquesta, massa petita, és de "llitet de baranes". Així que, com que en perspectiva tenim algun que altre naixement a la vista, la regalaré.


Ara ja faig una altra versió en color rosa, en un tamany correcte...
Aquest estiu també he estrenat les etiquetes personalitzades, són xules, no? Bé a mi m'agraden força, potser un pèl grans, però donen el "pego".

A banda del ganxet he recupera una mica el patchwork, i gairebé he fet un monogràfic de coixins per regalar:


Ah, i aquest és el de la meva filla petita i la vànova la va fer la meva mare quan va nèixer la Kira, ara fa sis anys. Al natural és molt més xula. Un dia li faré un homenatge amb un post exclusiu per les coses que ens ha fet.
I ara que ja comença el cole, la bossa de l'esmorçar de l'Alba que comença P3.
I un estoig per la neboda més artista que tenim, i l'altre per la Kira que encara no sap quin instrument tocarà.
I finalment, m'he fet un regal per mi. Aquest mes d'agost vaig celebrar el meu aniversari, em van regalar un iPhone i és clar l'he patchworkitzat amb una funda...

Ara espero no tardar tant en actualitzar el blog. Fins aviat...