diumenge, 30 de maig del 2010

HOLA NIRA!




La Nira va arribar el mes d'octubre. És la filla d'una companya de feina i havíem de fer-li un regal col.lectiu però com que no acabàvem de concretar el què i com, he decidit fer-li un jo sola, més personal. Aquest cap de setmana m'he posat a la feina i a estones l'he completat. Li he fet un coixí amb el seu nom brodat, una camiseta tunejada, un osset de la Tilda i una capeta de bany. Espero que us agradi Anna!








dimarts, 25 de maig del 2010

PER GUARDAR LES AGULLES


Fa molt de temps vaig comprar aquesta roba de didals en una botiga de Reus que està tancant. La vaig guardar per a algún projecte de futur. Un dia mirant blogs per Internet vaig veure aquest guarda agulles i vaig decidir fer-me'n un. Per anar de viatge ( i per estar per casa també) és ideal.


diumenge, 16 de maig del 2010

ENGANXADA




Al final dimecres em vaig decidir i vaig enredar una companya de feina per anar al Pòrtia, el bar de Reus on es reuneixen una colla de persones per fer ganxet. Em feia cosa perquè no coneixia ningú del grup, i la veritat és que m'ho vaig passar molt bé, i gràcies als consells de la Maria de marionesdetumi vaig aprendre a fer els hexàgons per a un nou projecte (no mireu els detalls perquè sóc novata en això del crochet). Ara ja és com un vici, i sempre que tinc un moment m'hi poso. Gràcies ganxetes!




Ja fa molts mesos que tinc acabats aquests retalls de la vànova de la Tilda. Encara me'n queden molts per brodar. I és que ara tinc massa coses començades.




dissabte, 8 de maig del 2010

PARTICIPO EN UN ALTRE SAL

No tinc remei. Tinc mil coses acabades, no tinc temps i m'enredo en un altre projecte. És xulo però, no? El blog de referència és: http://elsalerogs.blogspot.com/

dilluns, 3 de maig del 2010

ÉS REVERSIBLE!



Aquesta capsa per mocadors la vaig fer seguint un tutorial del blog de la Pink Penguin. És reversible. Quan et canses d'una cara sempre hi pots posar l'altra i... capsa nova!!